banner-pojkar-200-150br bloglovin

Sculpeyfigurer

2010-10-31 @ 12:48:04


Foto och Skulpey/lerfigurer: Jag (Emma) Copyright!

Tänkte nu visa de figurer jag har gjort än så länge, i alla fall de som inte blivit totalt misslyckade :) Det ser säkert ut som jag har använt väldigt mycket lera, men egentligen har jag knappt använt en fjärdedel av alla färger. Vitt har jag använt ungefär exakt en fjärdedel av, men till exempel den mörkgröna bara en femtedels fjärdedel ungefär!

Ni ser dem som har små metallgrejer som sticker upp, med dem kan jag hänga figurerna och göra smycken av dem exempelvis :)

Kommentera gärna!


Jag tävlar

2010-10-31 @ 10:23:00

Copyright!
Foto: Jag Copyright!

Jag tävlar med denna bild hos Anton om att vinna en reflexskärm från tvspelsweb.se. Jag valde dena för att, även om den inte innehåller till exempel fallna löv som är väldigt vanligt på hösten, så tycker jag att man liksom av färgen och så på detta fält liksom känner att det är höst :) Önska mig lycka till!


Vid den här tiden...

2010-10-31 @ 04:00:00


Random (gammal) bild.

...är jag absoult inte vaken! Nu sover jag antagligen :)


Misslyckad bild

2010-10-30 @ 17:05:36


Foto: Jag Copyright!

Denna bild vart lite misslyckad, inte bara att Sandra inte blev så bra på den (det är därför jag gjorde den suddig) jag råkade också få med reflexskärmen och hennes jacka i bakgrunden, haha jag glömde att jag lagt dem där bara för tillfället (använde alltså inte reflexskärmen just då). Vad knasig jag är x)


Keep holding on

2010-10-30 @ 13:13:34


Foto: Jag Copyright!

...'Cause you know we'll make it through, we'll make it through
Just stay strong
'Cause you know I'm here for you, I'm here for you
There's nothing you could say
Nothing you could do
There's no other way when it comes to the truth
So keep holding on
'Cause you know we'll make it through, we'll make it through
Avril Lavinge - Keep holding on

Funderar ärligt talat på att göra en ny header, ni får se senare :) Under denna fina dag ska jag bara slappa ända tills kvällen då ett par kompisar kommer. Mer får ni inte veta, mohahahah >8'o

Lots of love
Emma


HÖSTLOV

2010-10-29 @ 17:51:39

Äntligen är det höstlov! Observera: Detta är ett väldigt tråkigt bildlöst inlägg.

Jag vet exakt hur jag ska spendera mig tid på höstlovet! Läs ordet nedan låååångsamt så förstår du:

S                         O                         V                            A


Dagen då... Först så hade vi ingen dans, vi skulle gå till domkyrkan och öva inför lucia men vi råkade visst ha vunnit NUTIDSORIENTERINGEN (man skulle svara på frågor och skicka in, de handlade om nyheter etc.) och jag lovar att vi inte vann på grund av mig ;) Skolan vann och bästa klassen på skolan var typ 9MB, inte helt säker :) Vi fick tårta, och jag mådde väldigt illa efteråt xD Men nu sitter jag här och pallar inte gå på Haloweendiscot "alla" ska gå på ;)

Lots of love
Emma


Bloggare för varenda unge

2010-10-27 @ 19:15:50

kamp-alla-barn-bla-468-120gul 
Klickbar bild

Varje dag, året om kränks och utnyttjas barn medan omvärlden tittar på – eller bort. Så skulle det inte behöva vara. Alla har vi ett val. Antingen gör du ingenting – eller så gör du någonting. Tillsammans kan vi förändra förutsättningarna för miljontals barn världen över.

Det går att skydda barn mot våld, övergrepp och exploatering. Det går att ge dem trygghet, utbildning och mat för dagen. Och det går att befria barn från ett liv som soldat, gatubarn eller prostituerad. 

UNICEF, världens ledande barnrättsorganisation, finns på plats i regeringskorridorer, slumområden, flyktingläger och avlägsna byar och arbetar dygnet runt för att ALLA barn ska få den barndom som de har rätt till. Det handlar om så självklara saker som till exempel rent vatten, vaccin mot dödliga sjukdomar, bra hälsovård, skola och skydd mot våld, övergrepp och diskriminering.


På unicef.se kan du vara med och kämpa för varenda unge, eller sprid budskapet du också genom att blogga, twittra eller" facebooka" om barns rättigheter.

Vi kanske inte kan förändra världen idag, men allt stort börjar med något litet.
Du kan göra större skillnad än du tror.


Ps. Vill du gå med i vårt nätverk bloggare för varenda unge - läs mer här!


/Emma


Sculpey

2010-10-27 @ 19:08:00


Sämst kvalité jag vet... Webbkamera...

Köpte iaf dessa fina leror idag :) Lätt formbara och nice till att göra en massa fina saker med. Tänkte tillochmed på smycken när jag såg dem x) Skrev vilka färger det var på bilden längst ner, Pale Pistachio blev lite överexponerad men är egentligen ljusgrön och Sunset är mycket mer pastellig än den knallrosa det blev på denna bild ;) Den vita (white) är också mkt vitare, där ser den nästan ljusrosa ut.


Illustration

2010-10-26 @ 19:55:21


Illustration: Jag, i photoshop Copyright!

En liten söt illustration jag gjorde i photoshop för ett tag sedan :) Sigrid är verkligen en bra modell x) Kommentera gärna :) Inte så jätteseriös, mest söt bara tycker jag.


There you'll be

2010-10-25 @ 16:58:36


Gammalt random foto av en random låt ur min förra pianospelbok...


... visade sig vara en jättevacker låt jag själv försökt göra komp till men misslyckats totalt O.o och sökt efter noter i typ ett halvår och så ligger dem bara och väntar på mig i min pianobok! Märkte jag nu av fotot jag hittade...

OMG!


Could not care less

2010-10-24 @ 12:41:40


Foto: Jag Oredigerad! Copyright!

Hej bloggen... idag känns det som om jag har väldigt mkt att göra... igår gjorde jag ju INGET! Eller jo, jag skrev ner min fina intervju på papper, men det ska ju skrivas in på datorn också. Här är lite annat jag ska göra (sätter en bock när jag gjort det):

• Måla naglarna √
• Gör klart serien, eller i alla fall nästan klart √
• Köpa lera (kolla med Sanna) √
• Göra matteläxa, repetitionsuppgifter inför prov! √
• Göra andra läxor (piano, cello, dans etc.) −
• Gör kordors/sodoku till skoltidningen

Lots of love
Emma


Dance is love

2010-10-24 @ 11:25:04


Illustrationer: Jag Text: Jag Idé: Jag Copyright!

Dena serie ska eventuellt (när jag tagit en bättre bild och redigerat om bättre) skickas in  till skoltidningen :) Vet att rutorna är väääldigt snea så ska fixa det med ;o Den handlar då om min skola (med dans och musikprofil, jag går i dans, fast det är inte jag som är med i serien alltså) och Isabella har ju börjat där, antagligen då i sjuan ^^ Miranda går musik för er som undrar. Jag vet att det är sämst kvalité och det är vääldigt mycket kontrast men det får ni leva med för tillfället, jag lovar jag ska fixa den sedan...


Bloggdesign!

2010-10-24 @ 10:00:46

Om du klickar HÄR (öppnas i nytt fönster) så kan du klicka dig in till en bloggdesign jag gjort och nu inte vet vad jag ska göra med :) Kom gärna med idéer, exempelvis tävling, utlottning etc. ^^

Lots of love
Emma


Underhållningskväll & Skoltidning

2010-10-23 @ 14:02:00


Foto: Jag Copyright! Sämst kvalitét nu med...

Underhållningskvällen var superkul :) Tittade mest på film och så, men ändå roligt! Först kunde man välja mellan att se Upp eller någon annan film jag inte minns namnet på, jag såg Upp, haha x) Den var inte sådär jättebra, men snyggt animerat ;) Sedan köpte jag godis med kompisarna och sen såg vi på Baksmällan, den var faktiskt ganska rolig ibland, men också lite knäpp, haha xD

Sov tills klockan halv ett idag, var ganska trött... Förutom Underhållningskvällen igår så såg klassen också på någon sorts afrikansk dans och musikensemble på saga-teatern, och jag tänkte göra en intervju med en av dansarna efteråt till skoltidningen, ska även recensera det hela tills nästa nummer.

Apropå skoltidningen hade vi vårt första möte nu i torsdags, klockan 9.oo. Vi diskuterade mest hur vi skulle lägga upp det hela och rektorn var med. Vi var 8 stycken elever som jobbar med den nu. Vi fick/har alla olika sorta "uppgifter" jag har exempelvis att skriva danssidan i varje nummer och även göra korsord, sudoku och serier :) Mycket roligt tycker jag, valde själv. Hade ju förstås gärna velat göra layouten och fota mycket också, men det ville andra också göra och jag kunde u inte göra allt ;) Men föreslog i alla fall att jag kunde redigera vissa bilder till tidningen om de inte blev bra, för kamerorna vi får låna av skolan är inte de bästa om man säger så...

Det var nog lite av dagarna som gått :)

Lots of love
Emma


Vill ha!

2010-10-22 @ 15:10:00


Länk till skaparen

Alltså herregud så himla snygga smycken hon gör!
Älskar denna pizza, ring och örhängerna, ska beställa eller åka och köpa :)


I just wanna hold your hand...

2010-10-19 @ 20:25:31


Foto: Jag Copyright! Dålig kvalité på denna bild också, inte heller redigerad...

Idag vart jag som tur var klar med min fina (ähum) grytlapp i slöjden :) Vart inte perfekt, men tror inte att jag ska använda den heller, haha :) Jag började sticka på en hemlig sak, jag berättar mer sen när jag fortsatt på den en bit ^^ Sedan hade vi som vanligt språk och matte och svenska och så... på fredag är det underhållningskväll för högstadiet, bara eleverna :) Ska nog åka dit tror jag, verkar kul. Inte så speciell dag som ni kanske förstår x)
Lägger nog snart upp fler bilder från i söndags :)

Lots of love
Emma


The atumn is full of memories II

2010-10-19 @ 20:22:49


Foto: Emma (Bilden längst ner, Sandra) Modeller: Sandra och jag (Emma) Copyright!

Dessa bilder vart liite mer misslyckade än de förra, så tog dem nu lite senare, men gå gärna in här och kolla på de bättre bilderna :)


Love like you never been hurt...

2010-10-18 @ 19:02:46


Foto: Jag Copyright! Sorry för dålig kvalité, den är inte redigerad...

Dagen då. Först, på morgonen, så höll jag på att somna om och var snurrig hela tiden. Vet inte varför, menmen. Hoppas att jag inte är sjuk O.o På gymnastiken körde vi basket och det gick faktiskt väldigt bra :) Stolt ^^ Sen hade vi matte och det gick lika segt som vanligt, men sen på NO:n fick vi tillbaka fysikproven. Det gick faktiskt ganska bra, jag samlade ihop 46 av 49 poäng :) De tre små felen var egentligen bara slarvfel... så är liite missnöjd, men ändå ;) ligger på vg/mvg nivå. Någonstans mittemellan ungefär. Sedan hade vi dans och repeterade vår FN:dans Under Ytan en sista gång (jag går dansprofil, så vi har dans två gånger i veckan) nu innan vi ska dansa upp den på onsdag för klass 4 - 7. Vill inte dansa för 7:an egentligen, där går ju alla mina kompisar O.o' menmen... Sedan är jag härmed med i skoltidningen och vi ska ha vårat första möte nu på torsdag :) En av redaktörerna sa att jag kunde få skriva en sorts "danssida" vilket verkar väldigt roligt ^^ Ser fram emot det. Nu ska jag nog spela lite piano och cello innan jag går och lägger mig :)

Lots of love
Emma


The atumn is full of memories

2010-10-18 @ 18:41:30


Foto: Jag (Emma) Modell: Sandra

Här är då några bilder från när jag och Sandra var ute och fotade i söndags :) Visst var det fint ljus, fast på bilden längst ner vart löven lite för ljusa, lyckades inte redigera bort det heller, men det får ni leva med. Älskar verkligen första bilden, man får en så härlig höstkänsla av den :) Det var väldigt kallt så vi hade jackor ovanpå kläderna vi fotade med ^^' Mer bilder kanske kommer upp senare :)

Lots of love
Emma


Blomma - före & efter

2010-10-17 @ 11:19:03


Foto: Jag Copyright!

Jag gjorde en liten före och efter bild här då. Det jag vill mena är att nästan alla bilder kan räddas, som ni ser är blomman från början väldigt mörk och oskarp, men sedan blir bilden mycket bättre. Detta gjorde jag när jag redigerade:


1.      Levels (Den gråa grejen åt den svarta: 1,26)
2.      Curves
3.      Shadow/Highlight
4.      Brightness/Contrast = Brightness: +2 Contrast: +34
5.      Sharpen tool
6.      Variations = More Yellow

Hoppas det ska hjälpa något :) Och nej, jag är inget proffs, så bilden kanske inte är ett så jättebra exempel, men det får ni stå ut med.


Usch...

2010-10-17 @ 10:01:38

...det första man ser när man vaknar är alltså en spindel rakt upp i taket. Den var stor och svart och hårig och gick runt där, jag var asrädd O.o Skrek på min bror att han skulle ta bort den fast inte med flugsmällaren, för då ramlar den ner i sängen och gissa vad han gjorde??! FLUGSMÄLLAREN! Han bah; Men jag skulle ta upp den sen men den försvann. Alltså nu ligger det alltså en död spindel i eller under min säng någonstans, EUW :'o Nåja vi får se vart den tar vägen...

Nu ska jag städa mitt rum innan min kompis kommer oo' mamma är jättearg på att jag inte städade igår så har en timma på mig att göra det nu... känns som att det inte kmr att räcka...

Lots of love
Emma


Maila mig

2010-10-16 @ 22:37:00

MEJLA TILL: theduckling.blogg@hotmail.com

Jag tar emot alla frågor, fanbilder (tror inte det kommer, men ändå!) och övriga saker genom denna mejl ;)


Ur Arkivet - från sommaren 2008

2010-10-16 @ 16:03:19


Foto: Jag och Ida COPYRIGHT!

Lite minnen från sommaren 2008, eller 2009 är inte helt säker O.O Nalle puh:n är en badleksak jag hade när jag var liten :) Vi cyklade till stallet och fotade, så jag har cykelhjälmen kvar på mig ^^ Gud vad jag har utvecklats inom foto efter den sommaren :) Minnen...

Puss o kram Ida, förresten ^^


Rosa glasögon ;'3

2010-10-16 @ 11:46:00
Foto: Webbkamera Copyright!

Haha var bara tvungen att ta dessa bilder. Älskar de där glasögonen xD Vet, jag ser helt mobbad ut utan smink men whatever ;) Yeah cooling på första bilden (H) Man ser tillochmed reflexskärmen och kamerastativet i bakgrunden ;o haha och nej, detta är inget spciellt seriöst inlägg ;)

Kommande dagen då...
Tänkte va med en kompis snart, ska försöka uppdatera ikväll också :) Sen har jag inte så mkt mer inplanerat faktiskt. Vi får se lite vad som händer...

Lots of love
Emma


Rosa tröja

2010-10-16 @ 10:22:14
    Här är då en av mina tröjor jag köpte i
    onsdags :) Valde att inte ta med
    huvudet 
    för jag har världens
    fulaste frisyr för tillfället ^^' Tröjan är
    jättemysig, har den till mjukisbyxor nu,
    min lilla lördagslook :) Säg gärna vad ni
    tycker.

    Haha jag hittade ett par matchande 
    solglasögon också!
    :D

                     Lots of love
                         Emma

Tandläkare & Fysikprov

2010-10-15 @ 20:59:59

Ja, idag var det inte en så rolig dag om man säger så... För det första var jag hos tandläkaren klockan 7:30 (alltså halv åtta) på morgonen, och jag avskyr verkligen att gå till tandläkaren O.o Men de var snälla och jag hade inga hål, bara lite tandsten i underkäken, så det var ju bra :)

Sedan kom jag i tid till skolan (undersökningen tog alltså bara en halvtimme ungefär, inte ens det tror jag) *suck* så jag hann tyvärr till tekniken o.o' Vi fortsatte på våra fina små hagar med fungerande grindar, hehe min är nog den enda som inte har fungerande grind för tillfället xD

Sedan hade vi SO. Vår grupp fortsatte jobba med unicef som vi valt att redovisa på FN-dagen :) Vi vart klara, sist vi hade SO spelade vi in en film utomhus där vi snackade massor om vad unicef jobbar med, snacka om att man var stelfrusen efteråt efter 40 tagningar som tog typ två timmar O.o'

Sen istället för dans såg vi på någon musikal femmorna gjort, den var jättebra, handlade om 1500-talet :) Sen hade vi NO, fysikprovet då O.O' Hoppas det gick bra för mig, det kändes som det i alla fall. Fast jag satt kvar så länge att jag fick springa till bussen för att inte behöva sitta och vänta i en timme till eller två på nästa :o

Det var nog min händelserika dag idag :) Vi ses kära läsare!

Lots of love
Emma


Var bara tvungen...

2010-10-11 @ 18:29:29
...att ta med lite andra bilder i headern än dem förut x) Nallen/katten är sååå söt :'3

Otursgymnastiklektion

2010-10-11 @ 17:32:17

Damn gympalektion säger jag bara.
Vi skulle köra någon sorts konditionsträning, men det var inte det som ställde till allt. Vi byggde upp någon sorts hinderbana med plintar och mattor osv. och skulle köra den typ femtioelva gånger (Det skulle vara det jobbiga liksom) annars var den ju rätt kul, men jag hade strumpor på mig, och såklart halkar jag på en balansgång och ramlar åt sidan ner på golvet med huvudet och axeln först. Har världens största blåmärke på axeln nu och det gjorde ont som tusan, men gick annars väldigt bra. Efter det blev alla tvugna att ta av sig sina strumpor, hehe (förutom de som hade skor då) och precis när jag tagit av mina slår jag tån i en plint, AJJ O.o

Fast resten av dagen fortskred ganska bra. Kom med min fina fysikläxa till NO:n idag ^^ Man skulle mäta ett enlitermjölkpakets kubikmeter och volym, men jag hade ju inga enlitersmjölkpaket O.o (Vi köper alltid 1½ liters) så mätte ett yoghurtpaket med 1 liter ist :'3
Det var väl dagen det :)

Lots of love
Emma


Gissa vem jag målat av

2010-10-10 @ 16:20:17


Illustration: Jag Foto: Webbkamera

Okej, jag vet att hennes hand ser helt knäpp ut, men försök att tänka bort den. Bilden ser mycket bättre ut i verkligheten eftersom min scanner inte funkar och den nu är tagen med webbkamera som sänker kvalitén enormt. Gissa gärna vem det är, även om det inte blev likt alls :)


Äppelpaj med vaniljsås

2010-10-10 @ 14:42:52


Den vart jättegod, även utan en massa äpplen i x) Känner att det jag gör nu är helt meningslöst. Under de här fyra dagarna har jag bara spenderat tid framför datorn. Men hittade ingen att va med igår, och inte idag heller tyvärr :/ Kanske springer lite idag eller rör på mig i alla fall. Kanske till och med tar fler bilder, men har ingen inspiration alls...

Att-göra-listan

2010-10-10 @ 11:47:33
  • Gör fysikläxa!
  • Plugga till fysikprovet!
  • Gör matteläxa!
  • Gör tyskaläxa (eventuellt).
  • Gör engelskaläxa (eventuellt).
  • Stapla mer ved x)

Jaha, nu är det söndag då :/ Skola imorgon igen, menmen. Idag fyller några vänner till mig år, grattis till er :) Sen är det ju den 10/10/2010 idag, en speciell dag med andra ord ;) Just därför ska jag nog baka min väldigt speciella äppelpaj ^^ Fast... vi har ju bara ett äpple hemma O.o hehe får bli väldigt mkt smuldeg då...

Ich tellin you more senare ;)

Lots of love
Emma


No one can touch the sky

2010-10-09 @ 20:21:43


Foto: Kompis Modell: Jag Copyright!

OBS! Gammal bild, sedan 2008 tror jag...

Ja, nu ska jag väl snart mysa till en riktigt bra film :'3 Med godis o så... Har just ätit middag - tacosoppa och mackor - och har tidigare under eftermiddagen hjälp pappa med att stapla ved (jobbigt Oo') och typ slappat lite, målat en del också :) Godnatt för idag bloggen!

Lots of love
Emma


Nice låtar

2010-10-09 @ 17:36:11
Är bara tvungen att tipsa om dessa låtar:

Brian Crain - Song for Sienna - Helt underbar låt för er som gillar klassiskt. Jättevacker och väcker en massa minnen hos mig... Värd att lyssna på!

Faith Hill - There you'll be - Jättevacker låt och jättebra video om ni kollar den. Hon sjunger så otroligt bra alltså!

Eminem - Love the way you lie - Lovar att alla redan lyssnat på denna låt, men jag diggar den verkligen. Gjorde till och med en dans till den, haha x)

Linkin park - In the end - För er som gillar hårdrock typ :) Nice låt.

The Call - Regina Spektor - Nice låt jag verkligen gillar, min kompis började asgarva när hon hörde den för första gången, vet ej varför O.o

Som ni ser gillar jag många olika sorters musikgénrer, några undantag är väl typ techno och hårdrock när de bara skriker hela tiden Oo'

Tema: Saknad

2010-10-09 @ 14:38:54


Foto: Jag Modeller: Två söta gosedjur <3 COPYRIGHT!

Fick stor lust att göra något tema med olika bilder, och såhär blev resultatet av tema Saknad. Vet inte varför jag döpte den till det, det var helt enkelt så att jag tänkte det som om något litet barn tappat sitt gosedjur eller liknande. Visst är dem söta? :D Tog några som jag hade när jag var liten. Kommentera gärna.


Lördagsmorgon...

2010-10-09 @ 11:14:41


Foto: Webbkamera Copyright!

Haha nu ser jag ju ändå jättebra ut, utan smink o allt xD Nej, tvärtom, ser förfärlig ut, och kolla mitt ostädade rum i bakgrunden O.o Eller mitt hår... Aja, whatever. Nu på morgonen känner jag mig lite trött... Har för övrigt väldigt tråkigt, ska troligtvis ringa en kompis sen... har lust att fota lite, fick en jättebra idé igårkväll, vill försöka symbolisera känslan sorg :) Vi får se om det blir av...

Har i alla fall ätit frukost nu, lite överdrivet mycket flingor, tror jag tog slut på halva paketet som var fullt i morse eller ngt O.o Jag var hungrig, okej?! xD Sen har jag fortsatt kladda lite med mina tushpennor :3 Känner mig som tre år på nytt, haha x) Skillnaden är nog dock att jag kan måla liite bättre nu...

Ses bloggen <3

Lots of love
Emma


Teckningar

2010-10-08 @ 18:45:32
Illustrationer: Jag (Emma) Copyright!

Målade lite med tushpennor idag. Egentligen har hon brunt hår (första bilden) men det ser rött ut eftersom jag behövde höja ljusstyrkan enormt (det är natt nu liksom). Råkade spilla vatten över några delar av första teckningen, därför ser den lite konstig ut här och var... Den andra teckningen gjorde jag mest som kladd, men vart ändå ganska nöjd. Jättedåliga bilder, togs med webbkamera nämligen...

Har faktiskt inte gjort någonting vettigt idag, förutom att hela dagen har varit VÄLDIGT bra för mig. Behövde verkligen slappna av efter alla tidiga mornar (stavning?) och alla sena kvällar... Fast har faktiskt gjort något nyttigt på bloggen ;) Bloggdesignen ju ^^ Annars har jag väl ritat en del med mina promakers/tushpennor och suttit och pysslat med fler egengjorda smycken :) Åt bara macka till lunch och mumsade på gifflar till fikat ^^ Snart ska jag väl äta middag, antar jag :)

(Och för er som inte förstått det har jag studiedag, därför är jag hemma. )

Lots of love
Emma


Äntligen!

2010-10-08 @ 15:07:40

Alltså gud vad jag är nöjd med min nya bloggdesign :D Det är nog den bästa jag gjort, och idétorkan tog slut när jag höll på med bakgrunden ^^ Det enda jag inte är nöjd med är att jag fortfarande inte ha någon "Tillbaka till startsidan" länk, men det får ni stå ut med ;) Menyn vad jobbig att koda, men men :P Säg gärna vad ni tycker via kommentar!

OBS!
Om ni inte ser texten i menyn, utan bara bilderna är det bara att klicka på uppdatera eller söka på bloggadressen igen :) Om den gamla designen är kvar trycker ni på F5 ^^

Lots of love
Emma


Flower in the rain

2010-10-08 @ 13:39:46


Foto: Jag (Emma) Copyright!

Igår var jag alltså ute och tog några vackra bilder på våra fina blommor innan snön kommer :) Det hade regnat och detta gjorde bilderna bättre, tycker jag. Vackrare liksom... Kommentera gärna bilderna! ;) Dem är tagna med min Canon EOS 300D, som jag nu har laddat eftersom det var slut på batteri förut ^^


Idétorka?

2010-10-07 @ 13:05:12

Har verkligen ingen idé till bloggdesign, eller jo en liten, men vet knappt om jag lyckas göra den. Ska nog försöka i alla fall, men det är mest layouten som den bildar, vet inte hur headern ska se ut eller vilka bilder jag ska använda.
FICK EN IDÉ! :D ni ser resultatet framför er ^^

Troligtvis går jag ut lite idag och tar fler bilder, och om ni undrar varför jag är hemma beror det på att jag har studiedag/ledigt nu tosdag och fredag :) Sedan är det ju vanlig helg också.

Lots of love
Emma


Tisdags & Onsdags

2010-10-07 @ 10:46:08

I förrgår var jag med Ida, fast inte så jättelänge då vi inte hann vara så mkt xD Kom ändå hem klockan halv nio och kom på att jag skulle göra engelskaläxa och äta middag innan jag gick och la mig. Så hann inte blogga ;) Igår däremot hade jag dans som började klockan 6 efter skolan, provade nya skorna och de var super, förutom att jag var extremt trött och nästan ingenting gick bra :/ Annars gick jag på stan innan dess, har nog gått i varenda klädaffär i i hela linköping nu x) Hittade en massa kläder och smycken jag vill ha, men hade inte så mycket pengar att köpa för...

Lots of love
Emma


Emma von Kvack

2010-10-04 @ 21:43:24


Gjord av: Emma (jag) Copyright!

Tänkte göra en liten fin illustration för några dagar sedan, och titta vad fin jag blev i kalleanka - version! ^^ Kommentera gärna. Gjorde den i Adobe photoshop Cs3 extended :) STOR copyright!

Lots of love
Emma


...

2010-10-04 @ 19:17:36
...

Smycken

2010-10-03 @ 18:13:29


Halsband, 129:- från Gina Tricot


Örhängen, 99:- från Glitter

Ja, detta var alltså dem smycken jag köpte idag :) Älskar örhängena, precis sådana jag ville ha och halsbandet likaså. Fanns matchande armband till halsbandet, men orkade inte köpa det också x) Man kan använda båda till allting, och det är ju bra :)

Sen köpte jag också till dansen då nya tåspettsskor, det fanns faktiskt i min storlek *puh!*, teknikskor och tights.
Sen köpte jag också tre nya nagellack! :D Tänkte visa hur mina naglar blev sen, men kan inte ta en bild just nu.

Lots of love
Emma


Snart bär det av mot stan!

2010-10-03 @ 10:36:57


Ah, såhär ser jag ut nu :3 Tagen med webbkamera ^^ är astrött O.o

Tänkte, förutom att köpa balettkläder och skor då, käka lite och kanske handla något på stan idag ;) Tror att det skulle sitta fint med ett par nya örhängen, men det kan jag ju köpa när som helst egentligen :p Vill ha sådana där stooora ringar, det är snyggt tkr jag :) Har egentligen bara små örhängen som knappt syns.

Vi får se lite vad det blir, jag bloggar nog när jag kommit hem också, ska ni se ;) Tänkte göra ett litet inlägg om mig själv också, så att ni kan läsa mer om mig än det som står i vänsterspalten.


Städdag? ;o

2010-10-02 @ 16:11:41
Suck. Idag kände jag att jag behövde ta itu med rummet som verkligen behövde städas, så nu sitter jag här i ett ganska välstädat rum :) Mamma fick hjälpa till lite o så annars hade vi aldrig fått iordning allt. Åt mackor till lunch, intressant va? ^^ Imorgon ska jag till Linköping och köpa nya danskläder, ska bli ganska kul och undrar vad jag har för storlek på tåspetsskor nu? ;o Jag har väldigt stora fötter, runt storlek 41-42 i vanlig skostorlek O.o Blir nog 8 i dansskorna, behöver ju nya teknikskor också.

Ska nog hinna träna lite dans innan dagen är slut ialla fall. Sitter dock här i mjukisbyxor, slarvigt uppsatt knut i håret och fleecetröja ;o Det är kallt även inomhus. Fast det är soligt väder ute av någon anledning, tar kanske en promenad sen tror jag :)

Lördag 2 Oktober

2010-10-02 @ 15:48:40

Nu har jag äntligen fått upp bloggen igen. Har raderat alla gamla inlägg och kategorier och skapat en ny, fräsh blogg :) Säg gärna vad ni tycker via kommentar, så blir jag superglad!


Om mig

2010-10-01 @ 18:29:00


Foto: Sigrid L - Canon EOS 450D Copyright!

Information kommer...